Latest Blogs

Rss
Published In: ROOT Hits: 42 Comment: 0

De schepper van Ralph Lauren polo shirts begon zijn streven om deze gemeenschappelijke polo in 1972 te maken, vol met het Polo embleem dat tegenwoordig wel populair is. Het is het eerst in 24 tinten aangekomen, maar is momenteel ontworpen in slechts 17. Ralph Lauren Heren Pony Polo Er zijn meer dan 35 boetieks in de VS die deze bekende polos dragen. Ralph Lauren werd oorspronkelijk geboren uit de Bronx, Big Apple als Ralph Rueben Lifshitz. 

Read more
Published In: ROOT Hits: 26 Comment: 0

Branded dingen als promotionele producten zijn zelfvertrouwen schot techniek voor het bouwen van de bekende merknaam. Een bijzonder dit item is polo shirt. In relatie tot vogue aantrekkelijkheid ook als erkenning Polo shirts zijn in het algemeen te beginnen met de optie voor mensen. Ralph Lauren Heren Flag Polo Wat helpt om het meer lucratieve selectie te maken is het feit dat bijna alle mensen vandaag de dag smaken voor merkartikelen. Als merkproducten worden gebruikt als reclame tool, kunt u er zeker van zijn dat superieure acceptatiehoeveelheden zijn. 

Read more
Published In: ROOT Hits: 40 Comment: 0

Polo shirts zijn eeuwige favorieten voor casual en officiële jurk die u in staat stellen om in trend te gaan, terwijl u het gemak behoudt wat uw dingen te doen misschien wel zijn. Tommy Hilfiger Heren Korte Mouwen Polo Deze veelzijdige all-time kleding zorgt ervoor dat je manier een beetje leuker voelt met nieuwe ontwerpen en pracht voor jongens en meiden. U kunt geweldige beslissingen vinden voor volwassenen en jongeren die door de toonaangevende kleding- en kledinginstellingen zijn ontworpen en gemaakt.

Read more
Published In: ROOT Hits: 37 Comment: 0

Op dit moment zou de trend het meest van de mensen zijn. Lacoste Heren Flag Croc Polo Elk individueel persoon zou graag heup en model willen maken met cultuur door middel van het nastreven van dingen die esthetisch geschikt zijn, waardoor het zelfvertrouwen van de persoon wordt bevorderd. Vogue demonstreert ook de indruk en het temperament van de mens, waarin iemand wat draagt, zijn of haar sociale positie, emotie en zelfgrafiek weergeeft. 

Read more
Published In: ROOT Hits: 65 Comment: 0

Het idee van kleding is geïdentificeerd om in het algemeen uiteenlopend te zijn met betrekking tot vrouwen en mannen. Lacoste Heren Stripe Polo Jongens zouden aannemen van kleding als een ding om alleen te opereren, maar voor vrouwen, zijn ze iets om hun ontwerp en stijl en individualiteit te specificeren. Om deze reden vind je misschien veel vrouwenkleding met een verbeterde trendmode te laat.

Read more
Published In: ROOT Hits: 63 Comment: 0

De achterste polo shirts waren versierd uitsluitend effecten golf of tennis spelen. Op dit moment zijn ze echt gedragen op de gebruikelijke basis. De aantrekkingskracht van polo shirts is dat ze voldoen aan elke vorm van kleding ontwerpen. Ralph Lauren Heren Pony Polo Omdat ze bieden enorme druk ruimten, zijn ze ideaal voor gebruik als een reclame-medium. Veel organisaties gelden nu als in overeenstemming met de bedoeling van het blootstellen van hun organisatie.

Read more