Latest Blogs

Rss
Published In: ROOT Hits: 67 Comment: 0

Ondanks hun identiteit zijn Lacoste-polo's letterlijk directe afstammelingen van de initiële katoen-tenniswitjes, gedragen vanaf de late negentiende eeuw. Het ontwerp van het "tenniswhites" -shirt werd geschetst door een met de lange mouwen dichtgeknoopte ingang, meestal gedragen met behulp van de opgerolde slanke mouwen. Lacoste Korte Mouwen Polo Heren Ondanks het feit dat dit door de hedendaagse verwachtingen een zeer beperkende shirtkeuze voor sporters lijkt, werden tenniswitjes uiteindelijk als zeer informeel en echt "sportief" beschouwd.

Read more
Published In: ROOT Hits: 43 Comment: 0

Er zijn verschillende keuzemogelijkheden voor het winkelen, maar als het gaat om het kopen van merk polo shirts en dat veel te veel dan moet je echt nieuwe technieken en nieuwe alternatieven onderzoeken. Ralph Lauren Mesh Polo Heren De keuze die u meestal kiest, is echter om groothandel polo shirts te verkrijgen. Een polo shirt is een all-time favoriet. Het zou kunnen worden gekoppeld aan een outfit. Het is niet alleen bedoeld voor de atletiekliefhebbers, maar iedereen die een ontspannen en gezellige aansteker wil.

Read more
Published In: ROOT Hits: 76 Comment: 0

De schepper van Ralph Lauren polo shirts begon zijn streven om deze gemeenschappelijke polo in 1972 te maken, vol met het Polo embleem dat tegenwoordig wel populair is. Het is het eerst in 24 tinten aangekomen, maar is momenteel ontworpen in slechts 17. Ralph Lauren Heren Pony Polo Er zijn meer dan 35 boetieks in de VS die deze bekende polos dragen. Ralph Lauren werd oorspronkelijk geboren uit de Bronx, Big Apple als Ralph Rueben Lifshitz. 

Read more
Published In: ROOT Hits: 49 Comment: 0

Branded dingen als promotionele producten zijn zelfvertrouwen schot techniek voor het bouwen van de bekende merknaam. Een bijzonder dit item is polo shirt. In relatie tot vogue aantrekkelijkheid ook als erkenning Polo shirts zijn in het algemeen te beginnen met de optie voor mensen. Ralph Lauren Heren Flag Polo Wat helpt om het meer lucratieve selectie te maken is het feit dat bijna alle mensen vandaag de dag smaken voor merkartikelen. Als merkproducten worden gebruikt als reclame tool, kunt u er zeker van zijn dat superieure acceptatiehoeveelheden zijn. 

Read more
Published In: ROOT Hits: 55 Comment: 0

Polo shirts zijn eeuwige favorieten voor casual en officiële jurk die u in staat stellen om in trend te gaan, terwijl u het gemak behoudt wat uw dingen te doen misschien wel zijn. Tommy Hilfiger Heren Korte Mouwen Polo Deze veelzijdige all-time kleding zorgt ervoor dat je manier een beetje leuker voelt met nieuwe ontwerpen en pracht voor jongens en meiden. U kunt geweldige beslissingen vinden voor volwassenen en jongeren die door de toonaangevende kleding- en kledinginstellingen zijn ontworpen en gemaakt.

Read more
Published In: ROOT Hits: 56 Comment: 0

Op dit moment zou de trend het meest van de mensen zijn. Lacoste Heren Flag Croc Polo Elk individueel persoon zou graag heup en model willen maken met cultuur door middel van het nastreven van dingen die esthetisch geschikt zijn, waardoor het zelfvertrouwen van de persoon wordt bevorderd. Vogue demonstreert ook de indruk en het temperament van de mens, waarin iemand wat draagt, zijn of haar sociale positie, emotie en zelfgrafiek weergeeft. 

Read more