Ralph Lauren Heren Pony Polo Online Kopen | De verschillende Patronen Ralph Lauren Polo Shirts

Published In: ROOT Created Date: 2017-09-04 Hits: 75 Comment: 0

De schepper van Ralph Lauren polo shirts begon zijn streven om deze gemeenschappelijke polo in 1972 te maken, vol met het Polo embleem dat tegenwoordig wel populair is. Het is het eerst in 24 tinten aangekomen, maar is momenteel ontworpen in slechts 17. Ralph Lauren Heren Pony Polo Er zijn meer dan 35 boetieks in de VS die deze bekende polos dragen. Ralph Lauren werd oorspronkelijk geboren uit de Bronx, Big Apple als Ralph Rueben Lifshitz. 

Zijn broer heeft zijn persoonlijke en Ralph's vorige identiteit aan 'Lauren' aangepast toen Ralph zestien decennia was. Ralph Lauren Heren Pony Polo De naam 'Ralph Lauren' is als gevolg van het feit dat het een gezinswoord wordt onder de manier waarop mannen en vrouwen over de hele wereld bewust zijn. Polo shirts door deze bekende titel worden aangeboden voor zowel jongens als meisjes, ook in lange en kortere mouwen. 

AuthentiekRalph Lauren Heren Custom-Fit Big Pony Korte Mouwen Polo Rood Purper

 

Voor mannen ontdekt u klassieke fit massieve pony polo's, trim custom fit grote pony en gewone polos, klassieke pasvorm polos, en veel voorkomende en gepersonaliseerde lange mouwen polos. Ralph Lauren Polos Naast de gewone polo kleding voor dagelijkse kleding, vindt u Olympische Spelen en Match Stripe polos. Er is een optie om je eigen te maken voor elke man en vrouw om een ​​polo samen te stellen met de gewenste kleur maat borduurkleur en monogramtitel van keuze. Ralph Lauren polo shirts van vrouwen komen ook uit de belangrijke pony-versie, klassiek-fit en schinny-fit polos, met lange mouwen kralen ski of kuif polos, lange of beperkte mouwen zilveren crest polos, USA schild polos, en zelfs een dip-gekleurde versie van de grote pony-mager polo. AuthentiekRalph Lauren Heren Custom-Fit Big Pony Korte Mouwen Polo Rood Purper Al deze polo's zijn gemaakt van een ademend stretch katoenen mesh voor ultracomfort. Deze bekende polo's zijn niet alleen te vinden in de winkels die ze direct verkopen, maar ook in outlet en online winkels. Outlet-winkels bieden lagere prijzen op veel artikelen die worden verkocht tijdens de winkels, terwijl er eigenlijk websites zijn die de verkoop van polo's van Ralph Lauren adverteren tegen een nog lagere prijs. 

 

Dit zijn meestal nog echte designerpolo's, maar tegen een veel lagere kosten. De kwaliteit blijft hetzelfde, er is alleen de mogelijkheid om meer shirts te kopen voor dezelfde kosten van het aanschaffen van slechts een paar binnen de boetieks. Ralph Lauren Heren Pony Polo Er zijn eigenlijk altijd knock-offs van het echte ding, als het gaat om designer kleding en het is niet anders met Ralph Lauren polo shirts. De belangrijkste dingen om te zoeken op een nep-polo zijn de draden die zich in de achterkant van de tag bevinden, slordige stiksels op de achterkant van het paardbetekenis, en steken aan de binnenkant van de schoudernaad. Dameskleding Herenkleding en Kinderkleding verkoop tegen een lage prijs | angelazingt.nl Terwijl de algemene verschijning zeer gelijk is tussen deze twee shirts, is de constructie van de nep van een veel lagere kwaliteit. Het belangrijkste verschil, degene die echt telt, is de duurzaamheid van de kledingstukken. De knock-off polo gaat niet volkomen slijten zoals het ware Ralph Lauren product wil. De zorg in vakmanschap is gewoon niet hetzelfde op de knock-off stijl. Er zijn inderdaad veel manieren om gedisconteerde designer kleding te vinden zonder gebruik te maken van versies die niet alleen goedkoper zijn in prijs, maar ook in de manier waarop ze werden vervaardigd.

Leave A Comment

Captcha